søndag den 17. juni 2012

Værktøjet

Så er vi velankommet hjem.
Sikke en berigende rejse  har  det været for mig. Det var ikke meningen at jeg vil kun kigge haver og planter. Men det gjorde jeg.
Var meget fornuftig og købte kun haveredskaber. Ja, ok et par sko og havepynteting, fransk brocante har også sneget sig ind i min kuffert.
Angående haveredskaber. Jeg har længtes efter et svar til mit  (evige) spørgsmål: hvordan i alverden får man snorlige, rene,  flotte græskanter? Til jeg fandt en kantningsspade. Efter har set på youtube, snakket med hollændere med det mest velplejede haver, hvordan det skal bruges, købte jeg den. Min mand sagde at i mændenes verden siges der  at man aldrig skal gå ned på udstyret.
Og voila! Har jeg kantet og kantet og kantet idag:) Rund om rosenbuske, langs drivhuset, hækken m.m.
Det blev flot!
Er det kun mig der ikke vidste den trick? Jeg har forsøgt med en almindelig spade, det bliver aldrig pænt, uanset tidsforbrug og tålmodighed jeg lægger i opgaven.
Hvordan holder I jeres græskanter væk fra blomsterbede?
2 kommentarer:

 1. Hej Kristina
  Det var et godt spørgsmål. Det er meget svært at holde græsset væk. Min mand går rundt med spaden en gang i mellem, men ikke tit nok. Jeg har jo rigtig mange kanter, så vi når det ikke så tit som vi burde. Jeg har en kantskærer, men den ligner ikke din. Er den virkelig så god som du beskriver? Kan den overhovedet købes i Dk? Hvad hedder sådan en?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, Lisbeth.
   den spade er en vidunderopfindelse, jeg har set magen til fra Gardena. Den virker rigtig rigtig godt og kan varmt anbefales.
   http://www.gardena.com/dk/garden-care-tools/gardening-tools/kantskaerer/
   Desuden har jeg set alt, hvad der kan findes på youtube om dette emne og se her. Denne kunne jeg bedst lide.
   http://www.youtube.com/watch?v=bwlEqjlEPQw

   God fornøjelse!

   Slet

Jeg elsker at læse jeres kommentarer. Hold dig ikke tilbage, sig, hvad du mener;)