torsdag den 27. oktober 2011

Shopping

Jeg har været på shopping. Når jeg går på loppemarkeder eller genbrugsbutikker, får jeg "de billige glæder". Hver gang jeg har været afsted, sværger jeg til genbrugstanken og vintage mode.Og at jeg aldrig i livet skal til de almindelige tøjbutikker mere. Med de skatter, som loppemarkeder gemmer??

 Og i øvrigt følger jeg med i en tv serie "Ghost whisperer" med Jennifer Love Hewitt. Jeg er blevet vildt forelsket i hendes tøjstil og interiører i filmen. De oser af de svundne tider jeg længes efter,  og romantik. Hun går i de flotteste lange kjoler til hverdag, har de mest vidunderlige perleøreringe og blondebluser. Velour...silke... Lange natkjoler.... En romantisk pige anno 2005, hvor serien blev lavet. Så med tv serien i baghovedet tjekkede jeg nogle af Vejles genbrugs butikker. Og se, hvad jeg fandt:


Min nye gamle lampe i messing, på løvefødder
Med flot skærm i beige og krummelurer.Wow, en bog, en tyk moppedreng om møbler gennem de sidste 300 år. Lige noget for mig.

Se her:Smukt, ikke?...

Og til sidst-  to romantiske lysestager

Vidunderlige fund, lige noget til mit vintage hjem med blanding af det engelske, det franske og det.."Kristinske" stil, jeg fortsætter i samme ånd, da jeg har tænkt mig at gennemføre stilen i kontoret. Der skal ryddes op, der skal et gammelt skrivepult ind og mere vintage hygge.
 Men først skal jeg på ferie i Vilnius og se, hvad jeg finder der af gode sager:)

Ha' en dejlig uge allesammen.1 kommentar:

  1. Spændende ting du har fundet der. Det er en sød lampe. God ferie til Vilnius :-)

    SvarSlet

Jeg elsker at læse jeres kommentarer. Hold dig ikke tilbage, sig, hvad du mener;)