fredag den 2. november 2012

Opsummering af de sidste par måneder

Der her været en længere pause fra bloggen for tiden. Det synes jeg er helt fint, fordi at jeg skriver, når jeg har noget at sige. Det er det samme til møderne på jobbet- jeg siger kun noget, som ikke er sagt og gentaget af fem andre. Så det er ikke ret tit jeg får et ord indført. At blogge for at blogge for mig er spild af tid.

Men der har været travlt i haven, mange ting er sket. Nu er haven vinterklar og efterårsflot. Jeg har flyttet rosenbuske, plantet en hortensia, lavet en 7 m lang bed lang bøgehækken, delt og plantet geranier, løvefod og katteurt. Jeg glæder mig til sommer næste år. Og forår, der jeg har lagt mange påskeliljeløg og narcisser.

Samtidig er der sket en større oprydning derhjemme, hvor mange ting blev givet bort, skal gives bort, systematiseret, sorteret fra og kørt væk. Jeg elsker den rum og luft, der skabes ved at sortere  fra. Alle de ting,  jeg ikke bruger, holder af eller på en anden måde husker dem, ryger ud. Det er een af de ting jeg er god til. Ubarmhjertig udsmider:) Har den indstilling at alle de ting og sager jeg ejer, vil jeg elske. Nyde. Ellers må de ud. Tiden er for kort og pengene er for hårdt tjent til ligegyldig bras.

Jeg har også læst blogs og fulgt med på facebook indimellem, men har reduceret mit tidsforbrug på nettet væsentligt. Jeg har indset, at jeg har levet for stor en del af mit liv online. Som internetbruger,  higer jeg efter mere viden, nyheder om haven, indretning, tøj og mode,  men kors, hvor det har berøvet  oceaner af tid til det reele liv, havearbejde, venskaber og hygge. Mine øjne kan mærke det, jeg er ikke så træt i hovedet, som jeg havde været. Jeg har mere mental energi nu. Og håber at blive ved med at fortsætte.

Jeg har også indset,  at jeg ikke bliver den kommende CD. I den forstand, at jeg ikke kan skabe en flot have ved at læse mig til det og følge haveguruernes råd og meninger. Jeg har fået masser af viden, takket være dem, og skal finde min helt egen havestil. Cottage eller barok, romantiske eller ej..Who cares? Det vigtigste er, at jeg nyder det og går mine egne veje. Førhen var det enormt vigtigt for mig at det skulle ligne det ene eller det andet.  Forget about it. Jeg skal min egen vej og skabe mit eget haveeventyr.

Nu skal jeg videre i dagens tekst, den står på at lave blommemarmelade.

Mange hilsener herfra og tak for jeres inspiration og væren.
3 kommentarer:

 1. Ja sådan kan man jo have forskellige indstillinger til livet, og heldigvis er vi ikke alle ens. Nogen går op i det ene og nogen i det andet. Det vigtigste er, at man gør det, man føler for, og det gør du nu.
  Jeg mangler det der smide ud gen, det har jeg ikke, det kunne nu være rart nok en gang i mellem.
  God arbejdslyst med blommemarmelade og have :)
  Vh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lisbeth for dine kommentarer, at du giver dig tid.
   Mht smide ud. Ring efter mig, så skal jeg komme og hjælpe:)
   Kram fra det jydske.

   Slet
 2. Det vil jeg gerne, men jeg er bange for, at der så ikke bliver noget tilbage :)
  Kram fra det samske

  SvarSlet

Jeg elsker at læse jeres kommentarer. Hold dig ikke tilbage, sig, hvad du mener;)