mandag den 6. august 2012

Det lilla og det grønne spirSådan ser det ud hos os idag. Det grønne spir i august. Jeg havde læst om, at græsplæner, sået i august er de flotteste. Sådan blev det hos os, det spirer og gror i august efter en lang forløb med regn, som hindrede vores søde anlægsgartner at fortsætte med arbejdet. Men nu er det kun spørgsmål om tid. Jeg er meget glad.


Det vælter med blomster og farver i vores drømmehus -drivhus. Det er gået ud over al min forventning, som drivhusejer. Vi har tilbragt mange hyggelige timer herinde med vores aftensmad og et glas rødvin. Jeg har både roser, clematis, tomater og ikke mindst chili. Sidstenævnte er min mands passion. Bare se her:


Sikke en smuk plante med lilla blomster og frugter!

Jeg har også haft stor held med mine Blue Moon roser, som jeg har fået i gave fra min lillesøster og veninde. De stortrives her :Bagved glasset kan man skimte en lilje, den er jeg meget spændt på hvad den bliver til.


Bøftomater Ikarus. Een tomat er nok til os to i en salatskål!Duftærterne blomstrer og dufter, de er overdådige og bliver plukket til husets skønneste buketter sammen med hortensiaerne. Det er  lathyrus Matucana og Lady Grissel Hamilton. Beaujolais ærteblomst er også på vej i whiskytønden ved siden af.


Her er der lidt forskelligt lirum larum, som venter på at komme i jorden.


4 kommentarer:

 1. Flot have I har. Og jeres drivhus er rigtig hyggeligt! :)

  SvarSlet
 2. Gode billeder.
  Smukke blomster.
  Hvor ser det godt ud i jeres drivhus.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det godt ud, og indretningen er lige i min ånd...hygge hygge hygge. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på din skønne blog, så jeg kunne se hvordan et ganske almindeligt drivhus kan blive stylet til noget så smukt...God weekend ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for din respons, Gitte, dine ord luner! Der ligger meget hjerteblod i det drivhus.
   Og der er sandeligt plads til ikke kun det praktiske (tomater, chili og krydderurter) men også til min store passion-roser og liljer.
   Knus herfra.
   P.S. dejlig blog du har!

   Slet

Jeg elsker at læse jeres kommentarer. Hold dig ikke tilbage, sig, hvad du mener;)