lørdag den 9. juni 2012

Formklippede HollandVi har været i Groningen idag. Det er en by på størrelse med måske Esbjerg. Eller Vejle. Det, der var mest overraskende var priser på blomsterbuketter. 5 euro for en stor, flot buket. 6 euro for en struttende buket pæoner. Jeg synes det er helt fantastisk. Var ved at købe een, men så tænkte, at vi ikke vil være så meget "hjemme"i Schoonloo, så vil jeg hellere købe noget spændende antikviteter.
En tur i området med kameraet afslører passion for skønhed, haver og det formklippede. Jeg nød nød nød synet af et velplejet land overalt. Som om der er pålagt med lov at alle skal holde deres matrikler pæne, med et væld af blomster og huse, der er bygget i samme materialer. Det kunne være, jeg skulle foreslå Helle Thorning-Schmidt sådan en lov. Det vil bestemt gavne Danmark som turistland. Det kunne måske også hjælpe på antallet af depressionsramte. Det vil garanteret falde.

Nu kommer der lidt af det flotte formklippede land.
Overdækket terrasse med espalierede træer


Havehuset

Lækkert verande i glas. Læg mærke til crestings på taget

Støbejernspokal midt i en lille have
En baghave

Hav en dejlig søndag!5 kommentarer:

 1. Ja det ser smukt og velplejet ud. Tak for gode billeder.

  SvarSlet
 2. Det ses rigtig godt ud! Jeg kan forestille mig at familie spise frokost og hygge sig i baghaven (og se hvor mange detaljer pynte have!).
  Espalierede træer hedder platan (Platanus). Dem er som fast parasol :)))

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Der komme mere om Holland senere. Glæd jer. Og Vilmantas-tak, jeg ville aldrig have gættet at det er plataner. Den ide stjæler jeg lige til vores nye kommende ejendom:)

  SvarSlet
 5. Den lov stemmer jeg også for ;-)

  Tak for skønne inspirerende billeder.

  SvarSlet

Jeg elsker at læse jeres kommentarer. Hold dig ikke tilbage, sig, hvad du mener;)