torsdag den 19. april 2012

Here it goes

Så er vi blevet færdige med at bygge, møblere, indrette og beplante vores nye hus.
Det var hårdt, kedeligt, blæsende og meget koldt arbejde til tider. Da vi skulle lægge glas i, var der 5 graders "varme" udenfor og silende regn. Vi arbejdede til vore fingre ikke kunne mere pga kulde, så holdte vi pauser indendørs med en kop kaffe, whiskey og en lur foran brændeovn med vores lille gravhund ved fødderne for at få varmen, og gik ud igen for at fortsætte. Ikke en eneste glas blev knust! Jeg er meget stolt at både min mand og jeg havde tålmodighed til at afslutte det, og gøre det helt færdigt, selvom det betød nogle gange op til 3 køreture om dagen til byggemarkeder.
Nu står den der, min opfyldte drøm.


Vi vil bruge huset til ophold, hygge, gode snakke, tomater,chillierne,  roser og klematis. Og få batterierne ladet op med sollys.Har selv malet stolene og bordet påny, lagt svigermors hæklede dug på. Voila!
Langs gavlen bagved stolene er der plantet clematis Margaret Hunt og Pink Fantasy, i hver hjørne, 2 stk roser Blue Moon, og en Eden rose. Der blev også plads til Viktor Borge roser. Alt er vandet og gødet, nu kommer der små røde skud.
Der er også plantet timian- almindelig og citron, salvie, rosmarin også. Purløg og persille vil jeg dyrke udenfor. Har også fået sat en mynte i en krukke.
Resten af jorden i drivhuset skal bruges til tomater, flere forskellige slags chili. Chilierne er min mands projekt, da han er bare suveræn til at lave verdes bedste Chili Con Carne. Indtil de må komme ind i drivhuset, har jeg sået to rækker salat, som forhåbentlig vil nå at vokse store og bliver spist:)


Langs drivhuset har jeg plantet Alchymist, Leonardo Da Vinci, Heritage og Bering Renaissance roser, har sat iris løg, valmue Patty's Plum, staudelathyrus, og har planter om at så Cosmos og Ipomea-pragtsnerle.
Vandet vil blive samlet i en vintønde, så det må gerne regne nu for min skyld.
Ih, hvor er det fantastisk.


1 kommentar:

  1. Det ser godt ud, tillykke med dit drivhus, nu skal du rigtig nyde det :o)

    SvarSlet

Jeg elsker at læse jeres kommentarer. Hold dig ikke tilbage, sig, hvad du mener;)