søndag den 1. januar 2012

Godt Nytår!

Hold da op som tiden går... Har ikke skrevet på bloggen siden i starten af december sidste år.
Godt Nytår til alle mine blogvenner og veninder, tak for det gamle år og tak for inspiration, som har bragt mig steder hen i mit univers af haver, roser og... tættere på mig selv....
Da jeg i 2011 tænkte hvad jeg ønsker mig mere af i det nye år, lavede jeg en mental ønskeseddel eller en mind-bord.
Jeg ser mig selv i haven, mellem pragtfulde blomster, nussende i mit drivhus. Jeg ser mig selv som en rolig og afslappet person, hvor jeg har den tid til det, jeg virkeligt ønsker. Fra d.1.1.2012 er jeg gået ned i tid på arbejdet. Det glæder mig, fordi jobbet er blevet mere krævende og mit fokus er andre steder. Nemlig min person. Hvad er det jeg ønsker. Hvad er det jeg virkelig gerne vil. Med stor opbakning af min mand.
Jeg ser mig selv omgivet af min elskede mand og lillesøster, og familie. Vi griller på terrassen, nyder hjemmelavet æblevin. Går på loppeshopping, cafe besøg og planteskole opdagelser. Besøger danske slotte og herregårde... Jeg ser mig selv i en romantisk kjole på Sydfyn, ved de uimodståelige stråtækte huse. Ser en solrig forår, med de mange tulipaner jeg lagde i efteråret, og vækster, der med deres sarte farver pynter omkring vores terrasse. Med de hvide blomstrende spirea buske vi har plantet... Roser, der gror og trives i min nye lille have... Og måske hvis vi er heldige-en dejlig ferie i Sydfrankrig med de fantastiske omgivelser, markeder, sol og lavendler.


Med venlig hilsen, Kristina  (og Sofus :0)

2 kommentarer:

  1. Held og lykke med det hele, dejligt med drømme, håber de bliver til virkelighed.

    SvarSlet

Jeg elsker at læse jeres kommentarer. Hold dig ikke tilbage, sig, hvad du mener;)