fredag den 26. august 2011

:)

Jeg må sige-har en havesyge  den kan ikke helbredes. Symptomerne:

 • konstante ideer om haveforbedringer, som præger sindstilstand. Der er ikke langt fra tanke til handling, så både spader, river og skovle bliver flittigt brugt i alle slags vejr og på forskellige tidspunkter af døgnet.
 • Bankkontoen er næsten tømt for midler, men kontoindehaveren forsøger at bilde sig selv ind at man har købt sig RIG i blomster.
 • Stauder flyttes utallelige gange og når knap nok at etablere sig før de bliver flyttet igen. Og igen.
 • Planteskolens ekspedient kender den syge bedre end den syges ægtefælle. Men har fuld forståelse og giver gode rabatter. (Ja, og glæder sig til den nye jacuzzi, for de penge han har tjent i sommerens løb ved at sælge ca 100000 roser og snesevis af stauder)
 • Havesyge manifesterer sig også ved at den, der har den, kan kun snakke om blomster, havedesign, Claus Dalby, tone-i-tone, barok, cottage og sydfynske haver m.m.
 • Alle den syges rejsemål (såsom bla. familiebesøg på Morsø)  SKAL indeholde besøg af lokale planteskole. Prisgruppe system (hvid pris, blå pris, orangepris, røde pris) kendes udenad.
 • Alle mulige blogs, planteskole kataloger m.m. om en bestemt rose (staude, busk etc.) studeres nøje på alle 4-5 sprog den havesyge behersker.
 • Den lokale bibliotek har snart ikke flere havebøger de kan tilbyde, da alle er læst flere gange og lært udenad.
Derfor har det været stille på bloggen her, men jeg vender snart tilbage. Har imellemtiden fået mig et nyt fotokamera, ny have og nye blomster. Så har jeg noget stof at dele med jer, da der ikke var tilfældet før.
Nu kan jeg  skrive om ca 24 roser, stauder, nye stakit, køkkenhave, æbletreer og clematis, m.m.
Har også fundet min yndlingsblogs, som jeg henter meget inspiration fra. Især Signes Vals og http://parkvegenshageglede.blogspot.com, og naturligvis www.clausdalby.dk
Mange hilsener til mine haveglade venner, vil gerne høre fra jer!
3 kommentarer:

 1. Det kender jeg også alt til... Hvor blev du smittet?

  :)
  Eva

  SvarSlet
 2. Kære Eva, jeg blev smitet via forskellige blogs (bl.a.din), hvor der er så mange gode billeder, tv programmer og min egen tanke om, at der skal være noget at komme ud i haven efter. Jeg glæder mig til jeg få mit nye kamera til at virke,så jeg kan sætte nye billeder ind.

  SvarSlet

Jeg elsker at læse jeres kommentarer. Hold dig ikke tilbage, sig, hvad du mener;)